TERVETTÄ KRITIIKKIÄ TARVITAAN

Tampere on mukava kaupunki asua, liikkua ja harrastaa. Emme kuitenkaan saa kulkea silmät ummessa, kritiikittömästi, koska kaupunkimme toimivuutta voidaan vielä kehittää.
Haluan kiinnittää huomion seuraaviin, meitä kaikkia koskettaviin seikkoihin:
  • Katson, että kaikille liikkumismuodoille kaupunkialueella on taattava samanarvoinen kohtelu. Kaupunkimme liikennesuunnittelua ei pidä tehdä yksityisautoilua syrjivän, vihervasemmistolaisen kaavan mukaisesti.
  • Kaupungin rakennusprojektit vaativat parempaa suunnittelua. Projektien urakoinnista päättäminen ja valvonnan toteuttaminen vaativat harkintaa ja tehostamista.
  • Sote ratkaisu on hyväksytty Eduskunnassa vihervasemmistolaisten aatteiden pohjalta ja keskustan tukemana. Meidän tulee seurata kriittisesti mihin allikkoon me nyt joudumme.
  • Meidän tulee valmistautua tuleviin maakuntavaaleihin huolella ja ottaa niistä selkävoitto.
  • Tampereen kaupunkia tulee rakentaa realistisella harkinnalla, ei unelmilla eikä utopioita.
  • Tavase tekopohjavesihanke voidaan kuopata. Kehitetään nykyisiä pintavesilaitoksia tyydyttämään kaupunkimme raakavedentarve. Tämä hanke on silkkaa rahan tuhlausta ja kuntien voimavarojen haaskausta.
Meitä jotka seuraamme, arvioimme ja arvostelemme kuntalaisten verovarojen käyttöä, nimitellään toisinaan populisteiksi. Tuota sanaa pyritään usein käyttämään ja markkinoimaan kirosanana. Älkäämme lannistuko aiheettomasta arvostelusta. Kehottaisin näitä, tämän sanan viljelijöitä, katsomaan peiliin ja arvostelemaan myös omia tekemisiä ja sanomisia.
Yhdessä voimme muuttaa suuntaa oikealle. Tehdään Tampereesta vielä mukavampi, ihmisläheinen kaupunki, kaupunki meitä varten.
PIDETÄÄN TAMPEREESTA HUOLTA SISULLA JA SYDÄMELLÄ!

 

(kuvat omia otoksia)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up