MEDIAN KOTOPERÄISTÄ DISINFORMAATIOTA

Ylen tiedote toteaa, ”Pitkäjännitteinen ja yhteisymmärryksessä tapahtuva päätöksenteko on perusta, jonka varaan Ylen riippumattomuus, luotettavuus ja tasapuolisuus rakentuvat”.

Saavatko kuulijat ja katsojat todella nauttia ”riippumattomasta ja tasapuolisesta ohjelmatarjonnasta? Tuottavatko ne noin 80 % toimittajakunnasta, jotka kannattavat vasemmistoa, vihreitä ja demareita puolueetonta ohjelmatarjontaa. Tähän on vielä lisättävä toimittajien valitsemat ”kommentoijat”, ”emeritusprofessorit” ja ”asiantuntijat”, en ihmettele miksi ohjelmissa ei mainita ”äärivasemmistolainen” sanaa.

Erityisesti uutis- ja ajankohtaisohjelmat on tehokkaasti sekoitettu syöttämään vääristettyä mielikuvaa, disinformaatiota, uudesta kansan demokraattisesti valitsemasta hallituksesta. Väittämä äärioikeistolaisuudesta on vakava väite kansan enemmistöä vastaan. Tämän syyttelyn tueksi on lisäksi masinoitu ulkomaisia hengenheimolaisia.

 

 

 

Yle käytti vuonna 2021 sisällön ja palvelun tuottamiseen 405 milj.€. Kuluvana vuonna Yle vero on 572,1 milj.€ ja ensi vuonna 582,3 milj.€. Vertailun vuoksi MTV:n liikevaihto vuonna 2022 oli 217,7 milj. €.

Äärivihervasemmistolainen toiminta kaikessa mediatoiminnassa vaikuttaa Suomen julkisuuskuvaan ulkomailla. Lisäksi tämä toiminta nakertaa maamme demokraattista järjestelmää sisältä päin. Tätä toimintaa rahoitetaan kaikilta kansalaisilta kerätyillä verovaroilla sekä mm.  Ay-liikkeen keräämillä jäsenmaksuilla.

Maahamme on saatu punnerrettua eduskuntavaalien voittajien johdolla uusi hallitus. Hallitus on kovan työn ja työpaineen edessä. Sen täytyy purkaa edellisen hallituksen velkarahalla sponsoroimat äärivihervasemmistolaiset rakenteet. Tehtävä on erittäin vaikea. Työrauhaa tarvittaisiin, mutta sitä on turha äärivihervasemmistolta odottaa. Kun tehtävänä on Suomelle positiivisten muutosten tekeminen, on itsestään selvää, että joudutaan tekemään kansalaisiin kohdistuvia kipeitä leikkauksia ja muutoksia. Meidän pitäisi hyväksyä nyt tiukka talouspoliittinen linja. Ajatella tulevaisuuteen, koska vain näillä eväillä vältämme Suomen ja suomalaisuuden konkurssin.

Vanha toteamus Suomen kansan sitkeydestä toivottavasti näkyy uuden hallituksen toiminnassa. Lykkyä Petteri Orpon hallitukselle tässä vaikeassa työssä.

Markku Lehtinen

Vastaan tarvittaessa vain suomenkielisiin kommentteihin. If necessary, I only respond to comments in Finnish.

(Kuvat ovat julkisia kopioita)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up