Kuntavaaliehdokas   MARKKU LEHTINEN

 

MIKÄ MIES ?

Olen Markku Lehtinen,  66-vuotias eläkeläinen.

Työhistoriani aikana olen toiminut laboratorioteknikkona,  Tampereen Teknillisessä Korkeakoulussa ja myöhemmin isännöitsijänä, vaimoni kanssa perustamassa isännöitsijätoimistossa, Isännöintipalvelu P&M Lehtinen. Hoidimme taloyhtiöiden asioita Hervannassa ja sen lähialueilla.

Liityin 16-vuotiaana mukaan Tamperelaiseen Kokoomustoimintaan. Aluksi olin mukana nuortenpiirin toiminnassa ja sitä kautta siirryin Hervannan Kokoomukseen.

Nykyisin toimin Tampereen Kokoomus ry:n hallituksen jäsenenä.

LISÄTIETOA !

www.markkulehtinen.fi

www.facebook.com/Kuntavaalit Markku Lehtinen

Email: markkuolehtinen54@gmail.com

   TÄSTÄ LÄHDETÄÄN !

 • Tampereen talouden kohentamisen ja kaupunkisuunnittelun toteuttamisen tulee kulkea käsi kädessä. Meille ei saa osoittaa suuntausta, jossa käyttömaksuja jatkuvasti lisätään ja velkaa otetaan velan päälle.
 • Kaupunkisuunnittelussa pitää huomioida nykyisten viheralueiden säilyttäminen. Ei uusia kaavoitus- ja rakennushankkeita, jotka veisivät meiltä viheralueet.
 • Ruuhkamaksujen periminen autoilijoilta ei ole vaihtoehto. Ongelmat ratkaistaan oikein suunnatulla liikennesuunnittelulla.
 • Mitään liikkumismuotoa keskusta-alueella ei saa syrjiä liikenteen suunnitteluratkaisuissa.
 • Kansallisesti arvokasta Tammerkoskea, sen koskimaisemaa, sekä Hämeenpuistoa ei saa muuttaa uusilla liikenneratkaisuilla.
 • Sähkönkulutuksen jatkuva lisääntyminen ja samaan aikaan suunnitellut ratkaisut fossiilisten polttoaineiden käytöstä luopumisesta, tarvitsevat lisää resursseja tekniseen tutkimustyöhön.
 • Ihmisten hyvinvointi ja luotettava terveydenhoito menevät kaiken materiaalisen kehityksen ja tavoitteiden edelle.
 • Jos oikeusjärjestelmään, lakien säätäjiin tai valvojiin ei luoteta, meillä on paljon työsarkaa.
 • Koulu- ja työpaikkakiusaaminen lähtee ihmismielen syövereistä. Näitä yhteiskunnallisia ongelmia ei saa lakaista maton alle.
 • Ikäihmiset ovat työllään luoneet edellytykset itsenäiselle Suomelle. Heidän työnsä kunnioittaminen sekä ajatustensa ja kokemustensa huomioiminen yhteiskuntasuunnittelussa tulisi nykyistä paremmin hyödyntää.
 • Tietotekniikka ja sen sovellukset kehittyvät jatkuvasti. Ikäihmisiä tulee opastaa ja kouluttaa ajan haasteiden ymmärtämiseen ja hyödyntämiseen. Tähän työhön tarvitaan kouluttajiksi henkilöitä, jotka osaavat opastamisen taidon.


 

2 kommenttia. Leave new

 • Pasi Spets
  30.3.2021 07:27

  Hei. Mitäs jos kokoomus panostaisi myös huumeiden ja päihteiden käyttäjien hoitoon euroja. Vaalien alla näkee monenlaisia kirjoituksia mutta käytäntö aivan muuta. Alalla 30v kokemuksella vaan kommentoin. Hgissä olin 24v päihdepuolella esimiehenä ja hoitoonpääsy huomattavasti! helpompaa kun Treella!!

  Vastaa
  • Markku Lehtinen
   30.3.2021 08:36

   Hei Pasi!
   Viittaan tässä kirjoitukseeni Aamulehdessä 30.03.2021.
   Huumeriippuvaiset tarvitsevat todellista apua ja hoitoa.
   Nämä toimenpiteet edellyttävät varojen kanavointia huumeriippuvaisten
   hoitoon, ei byrokratiaan. Kun huumeriippuvainen pääsee korvaushoitoon
   häntä ei saa jättää yksin. Hänet on opastettava ”maaliin”. Tässä työssä
   tarvitaan pitkänlinjan ammattilaisia.

   t. Markku

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed